Czech to English Directorate General for Education and Culture (EAC)

Search term or phrase in this TERMinator '. "." . '

Purchase TTMEM.com full membership to search this dictionary
 
 
Share this dictionary/glossary:
 

 
database_of_translation_agencies
 

SourceTarget
Popište prosím problémy, které se v průběhu projektu vyskytly, a použitá řešení.Please describe any problem you encountered during the project, including also the solution applied.
Popište prosím problémy, které se v průběhu projektu vyskytly a použitá řešení.Please describe any problem you encountered, including also the solutions applied.
S ohledem na výše uvedené vysvětlete jakým způsobem bylo organizováno financování a je-li to relevantní, vysvětlete problémy, které se vyskytly i jejich řešení.With regards to the above, explain how the finances were organised and, if applicable, explain the problems and solutions found to overcome them.
Zahrnuje Váš projekt mladé lidi s omezenými příležitostmi (kteří čelí podmínkám ztěžujícím jejich zapojení do společnosti, viz hlavní typy znevýhodnění uvedené níže) a/nebo se zvláštními potřebami (omezená pohyblivost, zdravotní problémy atd.)? Pokud ano, prosím popište a zdůvodněte.Does your project involve young people with fewer opportunities (facing situations that make their inclusion in society more difficult, see main situations/obstacles identified below) and/or special needs (mobility problems, health care, etc.)? If so, please describe and motivate.
Projekt se zabývá společnými problémy evropské společnosti, jako je např. rasismus, xenofobie a antisemitismus, zneužívání drog...The project reflects a common concern for European society, such as racism, xenophobia and anti-semitism, drug abuse...
Organizační problémy v rámci organizaceOrganisational problem within the organisation
Globální problémy (např. trvale udržitelný rozvoj, změna klimatu, rozvojové cíle tisíciletí)Global challenges (such as sustainable development, climate change, migrations and the Millenium Development Goals)
Globální problémy životního prostředí a změna klimatuGlobal environmental challenges and climate change
Problémy s vízemVisa problems
Organizační problémy s organizací partneraOrganisational problems with partner organisations
Zdravotní problémyHealth problems
Komunikační problémyCommunication problems

Want to see more? Purchase TTMEM.com full membership