Czech to English Directorate General for Education and Culture (EAC)

Search term or phrase in this TERMinator '. "." . '

Purchase TTMEM.com full membership to search this dictionary
 
 
Share this dictionary/glossary:
 

 
database_of_translation_agencies
 

SourceTarget
* Tyto dokumenty není třeba přikládat v případě, že je žadatel již v tomto roce dodal při předkládání předchozí žádosti o grant z programu Mládež v akci, za podmínky, že mezitím nenastala žádná změna.* These documents do not have to be provided if the applicant has already submitted them in occasion of a previous application under the Youth in Action Programme; on the condition that no changes have been occurred in the meantime.
Popište stručně Vaše cíle spojené s tímto seminářem a nápady na budoucí spolupráci, které již máte.Please give a brief description of your aims related to this seminar and of any future cooperation ideas you already have.
Přípravná návštěva se musí konat před podáním přihlášky k aktivitě, kterou chcete během návštěvy připravit. Pokud Vaše instituce již podala žádost o grant na tuto aktivitu začínající v akademickém roce 2011/2012, pak již nemůže dostat grant na přípravnou návštěvu pro tutéž aktivitu.Please note that a preparatory visit must be undertaken before submitting a grant application for the activity you intend to prepare during the visit. If your institution has already submitted a grant application for the activity in question starting in the year 2011/2012, then it can no longer receive a preparatory visit grant for the same activity.
Popište stručně budoucí spolupráci, myšlenky, které byste chtěli během návštěvy rozpracovat. Pokud je již znáte, uveďte cíl(e), téma(ta) a aktivity, které mají být rozpracovány, a plánované datum zahájení Vašeho budoucího projektu. Pokud chcete během své přípravné návštěvy navštívit dvě instituce, vysvětlete proč.Please give a brief description of the future cooperation idea you would like to develop during the visit. Please indicate the objective(s), topics(s) and activities to be developed, and the planned starting date of your future project. In case you want to visit two organisations during your preparatory visit, explain why.
Tato možnost již byla vybránaThis value has already been selected
Tato hodnota již byla vybrána.This value has already been selected.
Francouzská jižní územíFrench Southern Territories
Tsonga (Xitsonga, Shangaan), jazyk v Jižní AfriceTsonga
Jižní Georgie a Jižní Sandwichovy ostrovySouth Georgia And The South Sandwich Islands
Jižní SúdánSouth Sudan
swati (siswati), jeden z úředních jazyků Jižní Afriky a SvazijskaSwati
Jižní AfrikaSouth Africa
čuangština (tajsko-kadajský jazyk etnika Čuangů v jižní Číně – autonomní oblast Kuang-si)Zhuang
čuangština (tajsko-kadajský jazyk etnika Čuangů v jižní Číně – autonomní oblast Kuang-si)Zhuang

Want to see more? Purchase TTMEM.com full membership