English to Dutch European Centre for Disease Prevention and Control terminology (ECDC)

Search term or phrase in this TERMinator '. "." . '

Purchase TTMEM.com full membership to search this dictionary
 
 
Share this dictionary/glossary:
 

 
database_of_translation_agencies
 

SourceTarget
Before joining the Hungarian government, she worked in WHO Regional Office for Europe in Denmark for 11 years.Voordat ze toetrad tot de Hongaarse regering werkte ze gedurende 11 jaar in Denemarken voor het Regionaal Bureau voor Europa van de WHO.
In September 2009 Zsuzsanna Jakab was nominated to be the WHO’s next Regional Director for Europe.In september 2009 werd Zsuzsanna Jakab benoemd tot regionaal directeur van de WHO voor Europa.
She is due to take up this post in February 2010 at the Regional Office for Europe in Copenhagen.Vanaf februari 2010 zal ze deze functie bekleden op het Regionaal Bureau voor Europa in Kopenhagen.
This huge effort also led to the development of a common protocol for assessment by ECDC, the WHO European Regional Office and the European Commission.Deze enorme inspanning heeft ook geleid tot de ontwikkeling van een gemeenschappelijk protocol voor beoordeling door het ECDC, het Regionaal Bureau voor Europa van de WHO en de Europese Commissie.
In November 2008, a desktop exercise aiming to test EU response to food born diseases (FWD) outbreaks took place at ECDC involving different Member States, the European network on FWD and other stakeholders as SANCO, EFSA and WHO regional office for Europe.Om de reactie van de EU te testen op een uitbraak van door voedsel overgedragen ziekten werd in november 2008 een desktopoefening georganiseerd door het ECDC, samen met een aantal lidstaten, het Europees netwerk voor door voedsel overgedragen ziekten en andere belanghebbenden, zoals het Directoraat-generaal Gezondheid en Consumentenbescherming van de Europese Commissie, de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid en het Regionaal Bureau voor Europa van de Wereldgezondheidsorganisatie.
The WHO Regional Office for Europe (WHO/EURO), in particular, has tasks and responsibilities that interlink with those of ECDC.Met name het Regionaal Bureau voor Europa van de WHO (WHO/EURO) heeft taken en verantwoordelijkheden die verbonden zijn met die van het ECDC.
- Level: supranational, national, regional, and local levels.- niveau: supranationaal, nationaal, regionaal en lokaal.

Want to see more? Purchase TTMEM.com full membership