English to Dutch European Centre for Disease Prevention and Control terminology (ECDC)

Search term or phrase in this TERMinator '. "." . '

Purchase TTMEM.com full membership to search this dictionary
 
 
Share this dictionary/glossary:
 

 
database_of_translation_agencies
 

SourceTarget
Since its inauguration the EOC has been activated to respond to a real PHE occurring in 2007 as well in simulation exercises.Sinds zijn openstelling was het EOC actief tijdens een daadwerkelijke crisissituatie in 2007 en voor simulatieoefeningen.
ECDC participates in EU-wide exercises and other international public health crisis simulation exercises.Het ECDC neemt deel aan oefeningen binnen de hele EU en aan internationale simulaties van volksgezondheidscrises.
Participation in such exercises is followed by an internal evaluation of the plan and adjustments implemented subsequently.De deelname aan soortgelijke oefeningen wordt gevolgd door een interne evaluatie van het plan en mogelijke wijzigingen.
- Simulation Exercises- simulaties;
Simulation Exercisessimulatieoefeningen;
The simulation exercises is a instrument which enables organisations, agencies, institutions to test the implementation of new procedures and the exploration of processes or in the challenge of approved procedures pertinence.Simulatieoefeningen zijn een instrument waarmee organisaties, agentschappen en instellingen de uitvoering van nieuwe procedures kunnen testen en processen kunnen verkennen of de relevantie van goedgekeurde procedures kunnen toetsen.
ECDC has participated in major exercises organized by the Commission as “New Watchman” and “Common Ground” in 2005.Het ECDC heeft deelgenomen aan grote oefeningen die door de Commissie werden georganiseerd, zoals "New Watchman" en "Common Ground" in 2005.
In 2006 and 2007 ECDC participated in pandemic preparedness national exercises organized by France and Germany.In 2006 en 2007 nam het ECDC deel aan nationale oefeningen voor pandemische paraatheid georganiseerd door Frankrijk en Duitsland.
In 2006, ECDC signed a three years framework contract with HPA for the development of simulation exercises on outbreak detection, investigation and response, afor the Centre to develop its own exercises.In 2006 ondertekende het ECDC een driejarige kaderovereenkomst met het Health Protection Agency voor de ontwikkeling van simulatieoefeningen voor de opsporing en het onderzoek van en de reactie op uitbraken, en om eigen simulaties te ontwikkelen binnen het Centrum.
ECDC is planning to carry out more simulation exercises in 2009 and to participate in exercises organised by the Commission and international organisations.Het ECDC is van plan om meer simulatieoefeningen uit te voeren in 2009 en om deel te nemen aan oefeningen die worden georganiseerd door de Commissie en internationale organisaties.
The course is constructed as a combination of theoretical lectures and exercises using case-studies.De cursus is opgebouwd als een combinatie van theoretische lezingen en oefeningen aan de hand van casestudies.
Support Member States in planning preparedness activities, making them operational, testing them by exercises, and refining the existing plans, as well as support to strengthen and optimize the response capacity;ondersteuning bieden aan de lidstaten bij het plannen van activiteiten op het gebied van paraatheid, deze operationeel maken en testen met behulp van oefeningen en de bestaande plannen verfijnen, maar ook ondersteuning bieden om het reactievermogen te verbeteren en te optimaliseren;
System evaluation: availability of internal evaluation processes; simulation exercises, plan and revision of procedures on a regular basis.Systeemevaluatie: beschikbaarheid van interne evaluatieprocessen; simulatieoefeningen, plan en revisie van procedures op regelmatige basis.
- Support Member States in planning preparedness activities, making them operational, testing them by exercises, and refining the existing plans, as well as support to strengthen and optimize the response capacity;- ondersteuning bieden aan de lidstaten bij het plannen van activiteiten op het vlak van paraatheid, ze operationeel maken en testen met behulp van oefeningen en de bestaande plannen verfijnen, maar ook ondersteuning bieden om het reactievermogen te verbeteren en te optimaliseren;

Want to see more? Purchase TTMEM.com full membership