Czech to English Directorate General for Education and Culture (EAC)

Search term or phrase in this TERMinator '. "." . '

Purchase TTMEM.com full membership to search this dictionary
 
 
Share this dictionary/glossary:
 

 
database_of_translation_agencies
 

SourceTarget
Zhodnoťte prosím následující aspekty týkající se výsledků vaší stáže/mobilityPlease evaluate the following aspects concerning the outcomes of your Mobility.
Svým podpisem stvrzuji, že ani já, ani organizace, za níž vystupuji jako její zákonný zástupce, se nenacházíme v žádné z výše uvedených situací, a jsem si vědom/a toho, že se v případě klamného prohlášení vystavuji postihům stanoveným ve Finančním nařízení.I confirm that neither I nor the organisation for which I am acting as legal representative are in any of the situations described above, and am aware that the penalties set out in the Financial Regulation may be applied in the case of a false declaration.
Vysvětlete prosím očekávaný dopad Vašeho projektu na mladé účastníky a na další lidi v místech, kde bude projekt probíhat. Uveďte, jakými opatřeními chcete tohoto dopadu dosáhnout. Dále prosím popište plánovaná opatření zaměřená na uznávání a potvrzování výsledků učení účastníků (např. Youthpass / Pas mládeže) a organizací zapojených do projektu. Popište prosím, jak chcete v dlouhodobé perspektivě zajistit multiplikační efekt a trvalý dopad projektu. Vysvětlete také prosím, jak plánujete na tento projekt navázat (např. dalšími projekty v rámci programu Mládež v akci, dlouhodobým kontaktem s partnery atd.).Please explain the expected impact on young participants and the local communities involved in the project and what measures are foreseen to attain this impact. Furthermore, please describe the planned measures aimed at recognizing and validating the learning outcomes of participants and promoters involved in the project. In a long term perspective, please describe how you plan to achieve a multiplier effect and sustainable impact. Please also explain how you plan to follow up this project (e.g. new projects within the framework of the Youth in Action Programme, continuous contact with the promoter(s), etc.)?
Uveďte stručné shrnutí obsahu vašeho projektu: hlavní cíle a výstupy, obory odborného vzdělávání, cílové skupiny, země, obsah. Zhodnoťte, do jaké míry odpovídají výsledky projektu původním záměrům.Provide a brief summary of the main aims, content and planned outcomes of your project, including an assessment on the level of matching between the initial aims and the final outcomes.
Popište prosím přínos projektu pro rozvoj dovedností účastníků stáží (odborných, jazykových, mezikulturních, týmové spolupráce, osobnostního rozvoje a užívání ICT).Please describe the outcomes for individual participants in terms of skills improvement (professional, linguistic, behavioural, intercultural, problem solving, team work building, use of ICT, etc).
Podpisem této žádosti souhlasím se všemi podmínkami uvedenými v Průvodci programem Mládež v akci uveřejněným na webových stránkách Evropské komise, národních agentur a Výkonné agentury pro vzdělávání, kulturu a audiovizuální oblast.By signing this application form, I accept all the conditions set out in the Youth in Action Programme Guide published on the websites of the European Commission, the National Agencies and the EACEA.
žádám od Národní agentury grant pro svoji organizaci, jak je uvedeno v části ROZPOČET této žádosti.Request from my National Agency a grant for my organisation as set out in section BUDGET of this application form.
Počet předložených a akceptovaných zpráv účastníkaOut of which have a Submitted and Approved Participant Report
Popište výsledky projektu a užitek, který z něj měli jednotliví partneři (rozvoj mezinárodní spolupráce, zvyšování kvality odborného výcviku a další aspekty).Please describe the outcomes and benefits for the project partners in terms of organisation trans-national capacity strength, vocational training quality improvements, and other aspects.
Shrňte prosím výsledky projektu a jejich přínos pro všechny zúčastněné strany (účastníky, vysílající, hostitelské a zprostředkovatelské organizace a odborníky).Explain the results and outcomes for the different parties involved (participants, sending, hosting, intermediary organisations and experts).
Smyslem těchto požadavků je umožnit posouzení finanční kapacity žadatele. Upozorňujeme, že k poskytnutí výše uvedených informací nebyl vytvořen žádný zvláštní formulář.The objective is to permit an assessment of the financial capacity of the applicant promoters. Please note there is no specific form to submit the information outlined above.
Formulář žádosti je předložen v souladu s postupy podání žádosti uvedenými v Příručce pro žadatele Programu celoživotního učení pro rok 2011 a v souladu se závěrečnými termíny, které stanovila Národní agentura.The grant application complies with the application procedures in the 2011 Lifelong Learning Programme Guide and has been submitted respecting the closing date(s) set out by the National Agency.
VÝSLEDKYOUTCOMES
Popište přínos projektu pro manažery projektu a odborníky v oblasti lidských zdrojů ve smyslu zvyšování znalostí o vzdělávacích systémech, seznámení se s příklady dobré praxe, získávání znalostí v oblasti odborného jazyka, ICT atd.Please describe the outcomes for experts and human resources experts in terms of training systems knowledge enhancement, good practice transfer in training provision, VET field linguistic knowledge acquisition, ICT know-how, etc.
Vysvětlete prosím strategii organizace pro zveřejňování výsledků projektu a příkladů dobré praxe.Please explain your strategy for communicating the outcomes and good practices.
STRATEGIE DISEMINACE VÝSLEDKŮ PROJEKTU A PŘÍKLADŮ DOBRÉ PRAXEDISSEMINATION OF OUTCOMES AND GOOD PRACTICES
VÝSLEDKY, VÝSTUPYESTIMATED RESULTS, OUTCOMES
Celková spokojenost s výsledky stáže/mobilityOverall satisfaction regarding the outcomes of my Mobility
Věděl/a jsem, kdo je osoba, určená pro pomoc s plněním programu a pro kontrolu výsledků mé práceI knew who was the person assigned to help me carry out my programme and check my results
Stáž v organizaci pro vzdělávání dospělých v nejširším slova smyslu (formální nebo neformální) za účelem provedení výukyVisiting and adult education organisation in the broadest sense (formal or non-formal) for the purpose of carrying out the teaching assignment
Umožnila mi kritický pohled na výukové metody, které používám / které jsou používány v rámci mé školy instituceEncouraged me to adopt a more reflective approach to the way I teach/carry out my duties on the teaching/working
Vzdělávání sportovními a outdoor aktivitamiEducation through sport and outdoor activities
ECVET pro průhlednost a uznávání výsledků učení a kvalifikacíECVET for transparency and recognition of learning outcomes and qualifications
Malé odlehlé ostrovy USAUnited States Minor Outlying Islands
Menší odlehlé ostrovy USAUnited States Minor Outlying Islands
Moduly a programy, které jasně definují a podporují výstupy vzdělávání a způsobilostíModules and programmes which clearly define and promote learning outcomes and competences.
Moduly a programy, které jasně definují a podporují výsledky učení a kompetence.Modules and programmes which clearly define and promote learning outcomes and competences.
Soulad mezi pracovním plánem uvedeným v žádosti a aktuálnímii aktivitami a úkolyThe match between the work plan as set out in the application and the actual activities and tasks
Uplatňování ECVET pro průhlednost a uznávání výsledků učení a kvalifikacíImplementing ECVET for transparency and recognition of learning outcomes and qualifications
Celkové plnění vašich cílů tak, jak byly uvedeny v žádostiOverall fulfillment of your objectives as set out in the application
Vykonávání učitelské práceCarrying out a teaching assignment
Plnění úkolů souvisejících se vzdělávánímCarrying out a teaching assignment

Want to see more? Purchase TTMEM.com full membership