Czech to English Directorate General for Education and Culture (EAC)

Search term or phrase in this TERMinator '. "." . '

Purchase TTMEM.com full membership to search this dictionary
 
 
Share this dictionary/glossary:
 

 
database_of_translation_agencies
 

SourceTarget
POZOR! Pouze elektronicky předložený formulář byste měli tisknout, podepisovat a zaslat vaší Národní agentuře.Please also note that only an electronically submitted form should be printed, signed and sent to your NA.
POZOR! Pouze elektronicky (on-line) odeslanou žádost byste měli tisknout, podepisovat a zaslat Vaší Národní agentuře.Please also note that only an electronically submitted form should be printed, signed and sent to your NA.
Upozorňujeme, že vytisknout, podepsat a poslat národní agentuře lze pouze elektronicky odeslaný formulář.Please also note that only an electronically submitted form should be printed, signed and sent to your NA.
Soubor, který se pokoušíte importovat, náleží k jiné výzvě než k té, pro kterou je určen tento elektronický formulář žádosti. Jeho importování proto není možné.The data file you are trying to import belongs to a different Call than the one of this Electronic Application e-Form, so it is not possible to import it.
Kontrola povinných polí a pravidel. (Před předložením žádosti ji prosím nechte zkontrolovat pomocí tlačítka Validovat. Nezapomeňte prosím, že pouze konečná verze žádosti by měla být předložena elektronicky.)Validation of compulsory fields and rules
Předkládat žádost elektronicky by měl pouze koordinátor! Jste si jisti, že chcete pokračovat?Remember that only the co-ordinator should submit the form electronically! Are you sure you want to proceed?
Upozorňujeme, že formulář může elektronicky odeslat pouze koordinátor projektu. Chcete pokračovat?Remember that only the co-ordinator should submit the form electronically! Are you sure you want to proceed?
Před elektronickým odesláním formuláře proveďte jeho ověření. Elektronicky odesílejte jen konečnou verzi formuláře.Before submitting the form electronically, please validate it. Please note that only the final version of your form should be submitted electronically.
Elektronický formulář nemůže získat přístup k webové službě se sazbami NA. Zkontrolujte prosím své připojení k internetu a zkuste to znovu. Pokud bude webová služba se sazbami NA stále nedostupná, najděte si příslušné sazby na webové stránce své národní agentury a zadejte hodnoty do elektronického formuláře ručně.The electronic form cannot access the NA Rates web service. Please check whether your internet connection is working properly and try again. In case the NA Rates web service is still not available, please consult your National Agency website and enter the values manually in the electronic form.
(Tento postup lze použít POUZE v případě, že se formulář nepodařilo odeslat online. Viz informace o tomto postupu v Pokynech k podávání elektronických žádostí).(To be used ONLY if online submission is not available. Please see instructions about this procedure in the \Applicant Guide\)
Výroba počítačů, elektronických a optických přístrojů a zařízeníManufacture of computer, electronic and optical products
Opravy elektronických zařízeníElectronic equipment servicing
Obsluha optických a elektronických zařízeníOptical and electronic equipment operators

Want to see more? Purchase TTMEM.com full membership