Czech to English Directorate General for Education and Culture (EAC)

Search term or phrase in this TERMinator '. "." . '

Purchase TTMEM.com full membership to search this dictionary
 
 
Share this dictionary/glossary:
 

 
database_of_translation_agencies
 

SourceTarget
Nezbytnou součástí všech projektů podporovaných v rámci programu Mládež v akci je proces učení (tj. získání či rozvoj kompetencí). Program MVA zavádí tzv. Youthpass / Pas mládeže, který je nástrojem uznávání kompetencí získaných účastí v projektech Mládež v akci (více na www.youthpass.eu). S ohledem na to prosím popište:The learning dimension (i.e. acquisition/improvement of competences) is an essential component of any project supported by the Youth in Action programme. The programme puts in place a process of recognition of competences gained through participation to Youth in Action projects which is called Youthpass (please visit www.youthpass.eu), With this regard, please describe:
Zhodnoťte prosím následující aspekty týkající se uznání vaší stáže/mobilityPlease evaluate/provide feedback concerning the following Mobility recognition aspects.
Vložte prosím typ certifikátu/osvědčení, které jste obdržel/a od každé organizace zapojené do projektuPlease enter the recognition/certification types received from each organisation involved in the Mobility.
Napište prosím jakékoli osobní postřehy týkající se osvědčení/certifikace.Please provide any personal comments you may have concerning recognition.
Jak bylo zajištěno osvědčení/certifikace stáže a uznání získaných profesních dovedností účastníků?How were the validation/certification of the mobility period and the recognition of the professional experience acquired by the participants ensured?
OSVĚDČENÍ/CERTIFIKACERECOGNITION
TYP CERTIFIKÁTU/OSVĚDČENÍRECOGNITION/CERTIFICATION TYPE
Uznání stáže/mobility / Typ certifikátuRecognition / Certification Type
Transparentnost a uznávání schopností a kvalifikacíTransparency and recognition of competences and qualifications
Uznávání kvalifikací na národní úrovniRecognition at national level in home country
Uznávání kvalifikací od domácí instituceRecognition by home institution
Uznání kvalifikacíRecognitions
ŽádnéNo Recognition
Žádné uznáváníNo Recognition
Uznávání neformálního a informálního vzděláváníRecognition of non-formal and informal learning
Celková spokojenost s certifikací mé stážeOverall satisfaction regarding recognition of my Mobility
ECVET pro průhlednost a uznávání výsledků učení a kvalifikacíECVET for transparency and recognition of learning outcomes and qualifications
Zlepšit průhlednost a uznávání kvalifikací a dovedností, včetně kvalifikací a dovedností získaných neformálním vzděláváním a informálním učenímTo improve the transparency and recognition of qualifications and competences, including those acquired through non-formal and informal learning
Uplatňování ECVET pro průhlednost a uznávání výsledků učení a kvalifikacíImplementing ECVET for transparency and recognition of learning outcomes and qualifications
Národní uznávání kvalifikacíNational recognition
Uznávání kvalifikacíRecognition of qualifications

Want to see more? Purchase TTMEM.com full membership